Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris gaat retrogames spelen in de livestream

Gamekings Redactie 22/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De apparatuur wordt aan geslingerd om jou een nieuwe livestream te bezorgen op je vrijdagmiddag. Ditmaal heeft Boris, die natuurlijk zelf ondertussen ook al een beetje retro is, geregeld dat er een prachtige Commodore 64 emulator op de PC wordt gezet en hij hoopt een klein stukje liefde voor dit wellicht vergeten platform teweeg te brengen. Met zijn handen gebogen over het toetsenbord emuleert Boris de nog steeds intuïtieve controls van de Commodore 64. Een aantal games zullen de revue passeren, waaronder wellicht een paar van je persoonlijke favorieten. Als we één ding weten, is het dat Boris er heel veel zin in heeft. Dit zie je in volle glorie in ‘Gamekings Extra: Boris gaat retrogames spelen in de livestream’.

Dit blijkt ook uit de speech die Boris geeft, met betrekking tot de liefde voor gamers en de liefde voor ontwikkelaars. Hij roept iedereen dan ook op om te stoppen met het zeiken op ontwikkelaars – tenzij je er zelf eentje bent natuurlijk, ga dan vooral door – en te beginnen met het respect kweken voor de medemens die videogames ontwikkelt voor jouw persoonlijke entertainment.

Om 16:00 uur is het zover en zal Boris samen met twee andere, voor jou nog onbekende, gasten plaatsnemen op de schijtbruine bank voor de vrijdagmiddag livestream!

Gamekings Extra: Boris gaat retrogames te spelen in de livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch