Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Dennis over Gamekings Studio Live

Shelly van Seventer 01/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je Gamekings volgt, dan weet je dat wij momenteel onze eigen event store hebben in Hoog Catharijne, Utrecht. De eerste week zit er bijna op en vandaag hebben we iets speciaals op de planning staan. Alsof het niets is, hebben we namelijk een echte talkshow. Hierin zullen we niet alleen gasten ontvangen, maar zullen we je ook meer vertellen over Firstlook 2014 en wordt er natuurlijk ook live gegamed. Dennis en Boris vertellen je in deze ‘Gamekings Extra: Boris en Dennis over Gamekings Studio Live’ hoe enthousiast ze zijn.

Gamekings Studio is de hele maand open en elke donderdag staat er iets speciaals op het programma. Op donderdag hebben we namelijk een live talkshow, waarin we gaan praten met bekenden uit de game-industrie. Met hen bespreken we wat er allemaal gaande is in de wereld der gaming en zie je de allerlaatste content. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Gamekings dat we een anderhalve uur lange talkshow gaan doen, welke compleet te volgen is op Gamekings.tv. Daarnaast kun je het geheel ook volgen op ons Twitch-kanaal. Mocht je dichtbij Gamekings Studio in de buurt zijn, dan kun je het natuurlijk ook zelf daar live checken. Altijd gezellig! Boris en Dennis vertellen je in deze Gamekings Extra alles wat je wilt weten, voordat je zometeen de livestream aan knalt.

En wist je al dat de kaarten voor Firstlook 2014 vanaf 18:00 te krijgen zijn? Wees er snel bij, want voordat je het weet is het te laat. Op 11 en 12 oktober zetten we de Jaarbeurs Utrecht op z’n kop en kun jij de allervetste games checken. Boris en Dennis vertellen je er meer over.

Via ons Twitch-kanaal is het mogelijk om onze streams live te volgen, maar natuurlijk is het nog beter om even zelf langs te komen in Hoog Catharijne, Utrecht. In het programma kun je alle tijden vinden waarop er dingen staan te gebeuren in Gamekings Studio en dat is zeker het kijken waard. Check nu deze ‘Gamekings Extra: Boris en Dennis over Gamekings Studio Live’ en weet wat er allemaal te doen staat als we straks om 17:55 van start gaan!
Gamekings Extra: Boris en Dennis over Gamekings Studio Live

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch