Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Binnenkort een speciale Diablo 3-prijsvraag

Gamekings Redactie 30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna weekend en de redactie staat op het punt om weekend te vieren. Op de valreep kwam er nog iemand van Blizzard langs om de kijkers van Gamekings te verrassen. Diablo 3 komt 3 september uit voor de consoles en dat moet gevierd worden met een speciale prijsvraag. Dominique en Dennis laten zien wat je kunt winnen én vertellen wat je moet doen in deze ‘Gamekings Extra: Speciale Diablo 3-prijsvraag’.

Zoals je misschien al gezien hebt in de Diablo 3 Gamescom 2013 preview, heeft de versie voor de console van deze Blizzard-game allemaal nieuwe opties. De belangrijkste en meest leuke optie is toch wel de co-op met vier spelers die deze game met zich meebrengt. Je kunt nu samen met je vrienden lekker vanaf de bank spelen. Om dit te kunnen doen heb je natuurlijk wel een console nodig met genoeg controllers. Gelukkig is er vandaag op de redactie een PlayStation 3 afgeleverd met drie extra controllers, speciale decal-stickers en uiteraard de game zelf.

Op dit moment is de prijsvraag nog niet bekend, want Dennis gaat dit weekend even flink nadenken over wat jullie moeten doen om deze enorm vette prijs te kunnen winnen. Als je kans wilt maken op deze PlayStation 3, vier controllers, decal-stickers  én Diablo 3, dan moet je deze week de website in de gaten houden. Het zou zomaar kunnen zijn dat Dennis iets loslaat in de aankomende Brievenmaandag.

Kijk nu naar het item om te zien wat Dominique en Dennis te vertellen hebben over deze enorm vette spullen die ze van Blizzard hebben gekregen om aan jou weg te geven!

Gamekings Extra: Binnenkort een speciale Diablo 3-prijsvraag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch