Menu Premium

Final Fantasy IV: The Complete Collection komt naar de PSP

Gamekings Redactie 02/02/2011 0 Tweet Het Like/Deel Het

FFIVnds_logo

Terwijl fans nog altijd zitten te wachten op de aankomende Final Fantasy games, gaat Square Enix vrolijk verder met het recyclen van hun huidige franchise. Final Fantasy IV: The Complete Collection komt over enkele maanden naar de PSP. Deze zal naast de originele game ook The After Years bevatten. Deze epiloog was oorspronkelijk uitgebracht als downloadable content voor de Wii.

We moesten weer even na denken welke Final Fantasy dit was. Maar dit is inderdaad de game met Cecil, Kain en Rosa. Final Fantasy IV was de eerste game die het active time battle systeem introduceerde. De game kwam oorspronkelijk in 1991 uit en ging toen op de Amerikaanse markt onder de naam Final Fantasy II.

Het lijkt er sterk op dat zowat elk deel uit de serie vroeg of laat een opgepoetste port krijgt naar een ander platform (Final Fantasy 4 kon je eerder ook al aanschaffen voor de Playstation, toen nog met enkel opgepoetste cutscenes). Allemaal leuk en aardig maar waar blijft dan godverdomme de remake van deeltje VII?

Final Fantasy The After Years ligt op 19 april in de winkels.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch