Menu Premium
Loading...

Fighter Within Gamescom 2013 trailer

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het grootse game-event in Europa van start gegaan en er staat ons een hoop nieuws te wachten. Ubisoft trapt de trailer-lawine af met een nieuwe beat-‘em-up waarbij jíj de controller bent. Je ziet het in de Fighter Within Gamescom 2013 trailer.

Onlangs werd bekend dat Ubisoft zich zou bezigen met de ontwikkeling van een nieuwe Intellectual Property en wel een beat-‘em-up. Het zou het spirituele vervolg zijn van het niet al te best ontvangen Kinect-game Fighters Uncaged voor de Xbox 360. Ubisoft maakt een nieuwe start met de vechtgame door het van een nieuwe titel te voorzien en zich te richten wederom te richten op Kinect-besturing. Fighter Within bestuur je niet met een controller, maar door middel van de next-gen Kinect-camera. Deze moet al je bewegingen nauwkeurig vertalen naar in-game bewegingen van je personage waardoor je je in een echt gevecht waant.

Dat gaat zorgen voor heel veel plezier, in ieder geval voor de persoon die de brute gevechten vanaf de zijlijn mag aanschouwen en vooral niet op het beeldscherm let. Niet in iedereen schuilt namelijk een Bruce Lee of Jean-Claude van Damme. We wachten op de eerste gameplay-beelden waarbij we daadwerkelijk zien hoe de bewegingen van de speler op het scherm worden getoond. We verwachten dat Kinect de bewegingen enigszins aanpast, zodat je je werkelijk een bad-ass ‘mofo’ kunt wanen en dat hetgeen je op je scherm ziet bewegen je niet doet beseffen wat voor mislukte- en debiele ‘vechters’ sommigen van ons misschien wel zijn. Daarvoor is een spiegel wellicht een goedkopere en meer realistische optie. Wat we willen is dat we ons een ervaren en doortrapte krijger kunnen wanen en dus moet Kinect onze bewegingen hier en daar wel wat pimpen en toffer kunnen maken. Wat we wel zeker weten, is dat we onze vrienden in online gevechten op hun smoel kunnen smashen.

Met de vuistgevechten van het Wii Sports box-spelletje nog vers op ons netvlies biedt dit wellicht een wat ‘volwassener’ vecht-ervaring. Nu maar hopen dat het er ook minder knullig uitziet wanneer we het spelen, zodat we onszelf nog recht in de ogen kunnen kijken, uuuh… in de spiegel. We weten het hoogst waarschijnlijk aan het eind van 2013, wanneer de reviews overal, behalve uit onze lage landen, binnen komen druppelen. We moeten zelf helaas wachten tot de Xbox One hier gereleased wordt, ergens in 2014.

Fighter Within Gamescom 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch