Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Designing an Open World Trailer

Karen Koch 20/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Far Cry 4 is natuurlijk een open world game. De vorige delen waren dit ook en van het nieuwste deel verwachten de gamers dan ook niks anders. Ubisoft weet ook dat dit is wat gamers willen zien en heeft zich daarom gericht op het maken van een open world ervaring in Far Cry 4 met nog meer mogelijkheden dan Far Cry 3. In de Far Cry 4 Designing an Open World Trailer leggen ze onder andere uit wat de wereld van Far Cry 4 zo speciaal maakt.

Wat Ubisoft heeft geprobeerd te doen, is om zo min mogelijk lineariteit in de game te hebben. Er is geen goede of foute manier om de game te spelen. Door de hele wereld zijn voorwerpen, dieren en wapens verspreid. De gamer mag dan zelf beslissen hoe ze bijvoorbeeld een outpost bevrijden, willen ze low-key binnensluipen om stealthy alle vijandelijke plannen om zeep te helpen of willen ze juist zo veel mogelijk chaos veroorzaken en in een enorm vuurgevecht belanden? Ubisoft laat weten dat dit allemaal mogelijk is.

Ook de co-op mogelijkheden in Far Cry 4 zullen sterk verschillen van die van Far Cry 3. Co-op gebeurt nu namelijk gewoon in de singleplayer campaign zelf. Je kan vrienden uitnodigen om te helpen met missies en daarna gewoon rustig terugkeren in diezelfde wereld, maar dan in singleplayer. Er hoeft niet meer tussen campaign-modi gewisseld te worden. Dit draagt natuurlijk ook bij aan het open world gevoel.

Als je na de Far Cry 4 Designing an Open World Trailer gezien te hebben toch wel een beetje zin hebt gekregen in de reis naar Kyrat, hoef je niet lang meer te wachten. Op 18 november komt Far Cry 4 uit voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Far Cry 4 Designing an Open World Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch