Menu Premium

Fallout 76 spelers kunnen aan de slag met de content roadmap van 2021

JeffreyHage 23/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda maakt vandaag in een persbericht bekend wat we dit jaar allemaal mogen verwachten voor Fallout 76. O.a. S.P.E.C.I.A.L. loadouts en C.A.M.P. slots komen in de loop van de lente al naar de Bethesda’s finest. Daarnaast maakt Bethesda bekend dat er het hele jaar updates voor Fallout 76 gaan verschijnen. So buckle up and enjoy the ride!

Wat je in de lente al kan verwachten

In de lente staan er al een aantal zaken op de planning. Zo komen in deze maand de eerder genoemde S.P.E.C.I.A.L. Loadouts en C.A.M.P. Slots samen met Mannequins en een goednieuwe Daily Ops uitbreiding. Wil je meer weten wat alle functies van deze uitbreidingen inhouden? Hier kun je alles op je gemakje nalezen. Bovendien bevat deze lente update de terugkeer van Armor Ace! Hij is dit keer in een felle strijd verwikkeld tegen Commissioner Chaos en de Yukon Five. In de zomer gaat het verhaal van Steel Reign beginnen. In dit verhaal volg je The Brotherhood of Steel in Appalachia waarna gloednieuwe missies locaties en NPC’s worden geïntroduceerd. De keuzes die je maakt gaan de Wasteland sowieso veranderen! Daarnaast kun je in de zomer Legendary items maken met de Legendary modules!

Wat gepland staat voor de herfst en winter

In de herfst kun je los met een evolutie van de Private Worlds. Bethesda kondigt daarnaast aan dat er met Daily Ops nog meer co-op mogelijkheden komen voor de game! Last but not least: de winter; hierin komen de legendary wapens en armor met vier sterren naar de game. Daarnaast komen ook de C.A.M.P. huisdieren in de winter naar je scherm! Ook komt er een nieuwe public challenge waarbij alle spelers op een server verenigd worden om een gezamenlijke missie te voltooien! Heel veel nieuws om een jaar mee zoet te zijn dus. En mocht Fallout 76 nou niet genoeg voor je zijn, dan heeft Bethesda (in ieder geval op de Xbox) op de Game Pass nog negentien andere titels waar je mee aan de slag kan!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch