Menu Premium

Ex-Criterion medewerkers teasen spirituele opvolger Burnout

Franky Mangal 02/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Burnout is een titel die vele gamers in de harten hebben gesloten. Veel fans, maar ook critici, beschouwen Brunout 3 zelfs als de beste race-game ooit. Er gieren wellicht nieuwe banden aan de horizon. Twee ex-Criterion medewerkers hebben namelijk gehint naar een spirituele opvolger voor Burnout.

Alex Ward en Fiona Sperry waren in het verleden werkzaam bij Criterion en hebben daar meegewerkt aan de eerste vier delen van de serie. Vervolgens hebben ze de deuren bij Criterion achter zich gesloten om hun eigen onafhankelijke studio, genaamd Three Fields, op te richten. Via Twitter hebben ze al laten weten dat hun eerste game een multiplayer sport titel gaat worden. Het tweede bericht is echter een stuk interessanter. Hierin hebben ze het over een ‘spirituele opvolger met snelheid, verkeer en crashes, heel veel crashes’. In een volgend bericht geven ze nog wat extra informatie. ‘Spirituele opvolger op welk deel? Het tweede, derde of misschien het vierde deel?’, zo valt er te lezen.

Burnout Paradise ligt inmiddels ook ver achter ons. Hoe denk jij over een spirituele opvolger op Burnout? Criterion heeft zelf overigens al aangegeven niet meer aan de Burnout-franchise te werken, omdat de studio naar eigen zeggen met iets beters bezig is.

Bron: GamesRadar

Ex-Criterion medewerkers teasen spirituele opvolger Burnout

Ex-Criterion medewerkers teasen spirituele opvolger Burnout

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch