Menu Premium

Ex-Burnout developers kondigen Dangerous Golf aan

Andor Joosten 26/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2014 werd de studio Three Fields Entertainment opgericht door de makers van Burnout. Deze nieuwe studio neemt de chaos en vernietiging die je kent van de Burnout-serie mee naar een compleet nieuwe tak van de sport, namelijk golf!

De eerste game van Three Fields Entertainment heet namelijk Dangerous Golf, waarin de circuits en racewagens worden ingeruild voor binnenhuisarchitectuur en een pittig potje golf. Zoals verwacht van de makers van Burnout is dit uiteraard niet alles wat er te doen is. Zo ga je niet een rustig potje golf spelen, maar zet je de bal in vuur en vlam met de bedoeling om de complete kamer met de grond gelijk te maken. De studio zelf vergelijkt deze game met de Crash Mode in Burnout, waarin het de bedoeling was om met je auto zo veel mogelijk schade te veroorzaken op de meest bizarre plaatsen, met als grote knaller een explosie aan het einde om de puntentelling een laatste stoot te geven. Niet alleen is het doel hetzelfde in Dangerous Golf, ook de golfbal zal een explosief karakter vertonen als je de game op de juiste manier speelt.

Dangerous Golf staat gepland voor een release in mei als een download-only game op de PlayStation Store, de Xbox Store en Steam. Lijkt deze game jou een hole in one, of slaat Three Fields Entertainment de bal hiermee mis? Laat jouw gedachten horen in de comments!

Bron: Eurogamer

Ex-Burnout developers kondigen Dangerous Golf aan

Ex-Burnout developers kondigen Dangerous Golf aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch