Menu Premium

Er is meer bekend over de eerste DLC van Zelda: Breath of the Wild!

Maarten van Steijn 03/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze zomer mogen we aan de slag met de eerste DLC van Zelda: Breath of the Wild. Dit heeft Nintendo onlangs aangekondigd. De DLC gaat nieuwe armor, een nieuwe map feature en een hogere moeilijkheidsgraad bevatten, samen met nog een aantal andere dingen.

Ten eerste gaat de map een nieuwe toevoeging krijgen, namelijk Hero’s Path. Wanneer je straks de map opent, laat de game je een pad zien waar je nog niet langs gegaan bent. Een mooie toevoeging voor de completionists onder ons dus!

De DLC gaat ook bomvol met nieuwe armor en outfits zitten. Zo ligt er ergens in één van de nog te ontdekken kisten een Korok Mask. Dit masker gaat vibreren wanneer je in de buurt van verstopte Korok komt. Met dit masker, komen ook de Midna’s Helmet, de Phantom Armor en het Tingle’s Outfit. Het dragen van deze armor en het outfit zullen niet bijdragen aan verbeterde stats. Het is puur om Link in een nog vetter jasje te steken dan je al deed.

Daarnaast ben je niet meer afhankelijk van een Shrine wanneer je wilt fast travelen. Met de Travel Medallion krijg je namelijk de mogelijkheid om je eigen punten te selecteren waar je ooit nog naar terug wilt keren, door middel van een soort portal:

4

 

Ook de Cave of Trails zijn weer terug, maar met een aardige twist deze keer. Je begint kaal en onbewapend, vervolgens baan je je een weg door 45 rooms vol met enemies om tot slot je Master Sword permanent gloeiend en sterker dan ooit te maken.

Over uitdagingen gesproken: mocht je houden van pittige gameplay, dan is de Hard Mode voor jou een optie. Tijdens Hard Mode healen je vijanden langzaam en zijn ze net één level sterker dan we gewend zijn. Uiteraard ga je rijkelijk beloond worden voor je heldenacties, namelijk met in de lucht zwevende treasures – verspreid over de hele map.

Zoals te zien, zijn er aardig wat features in opkomst met deze DLC. Naar het schijnt gaat in de winter een tweede DLC verschijnen. Een specifieke datum voor deze eerste DLC is nog niet aan de orde, maar dit zullen we ongetwijfeld snel horen! Kijk jij uit naar de content in deze expansion? Of zie jij liever content met een hoop extra story? Spreek je wensen uit in de comments!

Bron: eurogamer.net

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch