Menu Premium

Eerste screenshots The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine DLC

Karen Koch 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een goede maand voor fans van The Witcher 3: Wild Hunt. Eerder won de game al de titel Game of the Year en nu krijgen we zelfs al een voorproefje van wat er nog te wachten staat! CD Projekt RED heeft namelijk de eerste twee screenshots van The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine DLC vrijgegeven!

Op deze screenshots is niet bar veel actie te zien, maar er wordt wel een enorm sfeervolle impressie van de wereld neergezet. Zo staat er een groot, wit, bijna reflecterend kasteel op een heuvel, met allerlei wegen die lopen naar een kleine stad die er enorm gedetailleerd uitziet. Of ben je toch meer fan van het kleine, rustiger uitziende dorpje, waar je de glooiing van de heuvels kan bewonderen?

De screenshots beloven in ieder geval nu al een goed ontworpen wereld. Meer beelden van de Blood and Wine DLC zullen vast snel genoeg verschijnen, dus blijf deze titel vooral in de gaten houden!

Kijken jullie al uit naar het volgende avontuur van Geralt? Of heb je helemaal niks met deze high fantasy wereld die CD Projekt RED heeft weten neer te zetten? Laat het vooral weten!

Bron: Eurogamer

nieuws20151208_TheWitcherDLC2_1

Eerste screenshots The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine DLC

Eerste screenshots The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch