Menu Premium

Eerste screenshot van Battlefield 4: Dragon’s Teeth DLC

Lisette Atsma 14/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankomende DLC voor shooter Battlefield 4, genaamd Dragon’s Teeth, zit er aan te komen. Nu is het officiële eerste screenshot van Battlefield 4: Dragon’s Teeth DLC op zich misschien niet heel erg spectaculair, ondanks dat het leuk is om te zien. Het nieuws dat er verder bij vrij is gekomen is wel heel erg leuk.

Zo zal deze week de eerste gameplay-footage getoond gaan worden van de nieuwe content. De aankomende DLC zal onder andere een two-handed Ballistic Shield bevatten. Je zult zelf niet kunnen schieten wanneer je deze vast hebt, maar je teamgenoten zullen het vast wel op prijs stellen. Ook kan je iemand er meer dan een meter mee terugslaan.

Naast het bevestigde Ballistic Shield zijn er ook een aantal geruchten in de rondte. Zo is er mogelijk gelekte content vrijgekomen. Deze is nog niet bevestigd door DICE of EA Games, maar de bron van de lek zijn twee mensen die al eens eerder informatie over Battlefield 4 gelekt hebben en dit bleek destijds kloppende informatie te zijn. Het gaat om vier mogelijke nieuwe maps, genaamd Sunken Dragon, Propaganda, Pearl Market en Lumphini Garden. Er is ook een lijst van mogelijke opdrachten in Dragon’s Teeth opgedoken, zoals het verkrijgen van 20 suppression assists met de nieuwe Ballistic Shield en het maken van honderd kills op een Dragon’s Teeth map, naast nog vele andere mogelijke Achievements en Trophies.

In deze lijst met Achievements staat ook de naam van een mogelijke nieuwe game-modus. Deze Chainlink=modus zou een Conquest-style modus moeten zijn, waarin teams aan elkaar grenzende Capture Points aan elkaar kunnen linken. Hoe meer Capture Points ze aan elkaar weten te linken, hoe sneller de tickets van de vijand zullen verdwijnen.

Op dit laatste stukje moet je je dus niet al te vast leggen. Het is immers nog allesbehalve zeker dat dit daadwerkelijk de nieuwe maps voor Battlefield 4: Dragon’s Teeth zullen zijn. Een releasedatum voor de DLC is nog niet vrijgegeven, maar met een beetje geluk zal dit met de gameplay-footage, welke deze week uit zou komen, aangekondigd worden. Dit hopen wij in ieder geval.

Eerste screenshot van Battlefield 4: Dragon Teeth DLC

Eerste screenshot van Battlefield 4: Dragon Teeth DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch