Menu Premium

Eerste raid challenge nu speelbaar in Destiny

Jeroen Wiersma 01/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitdaging is hot. De laatste tijd komen er veel games uit die een hoop uitdaging bieden, terwijl ook in Destiny verschillende activiteiten als moeilijk bestempeld kunnen worden. Nu is er een raid moeilijker gemaakt door Bungie, middels de eerste raid challenge.

Met de december-patch is de challenge onaangekondigd live gegaan, waarmee ook onder andere bestaande exotic wapens zijn opgepoetst en nieuwe exotics hun intrede doen. Het gaat betreffende de raid challenge om de King’s Fall raid, waar je de extra uitdaging aan kunt gaan op normal of hard. De beloning is in de raid challenge natuurlijk ook beter. Zo krijg je op normal gegarandeerd een 310 artifact, en op hard een 320 artifact plus wapen.

Je zult niet meer de eerste kunnen zijn die de hard challenge tot een goed einde brengt. Na luttele uren is deze namelijk al gehaald door enkele spelers, die dit ook hebben gestreamd op Twitch. Ze gaven aan sterkere tegenstanders tegen te komen en er was een limiet van twee pogingen om de boss neer te halen. De komende weken krijgen we mogelijk meer ingrijpende veranderingen te zien. Hoe zie jij straks graag meer uitdaging in Destiny?

Bron: VG24/7

Eerste raid challenge nu speelbaar in Destiny

Eerste raid challenge nu speelbaar in Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch