Menu Premium
Loading...

EA vervangt Tiger Woods voor volgende golf-game

Angelique Grift 16/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een jaar mogen we de EA golf ijzers afstoffen, want er komt binnenkort een nieuwe golf-game aan. Daarmee introduceert de uitgever ook meteen hun nieuwe vlaggeschip, want EA vervangt Tiger Woods voor hun volgende golf-game. Niemand minder dan de viermalig kampioen golfer Rory McIlroy gaat Woods vervangen.

We zijn al even op de hoogte van de breuk van de relatie tussen Tiger Woods en EA, nadat hij een contract getekend had met Zynga Sports 365 in 2013. Nu weten we ook dat de huidige nummer één van de wereld zijn plek zal innemen. McIlroy gaf aan dat hij trots was om een onderdeel van de game te zijn en het een hele eer vindt dat EA Sports hem koos als boegbeeld van hun game. Ook hoopt hij dat velen van de Rory McIlroy PGA Tour mogen genieten.

Niet alleen McIlroy maakt zijn debut in deze golf-game, ook de Frostbite Engine maakt zijn entree. Een groot voordeel tijdens het spelen, want dat houdt in dat er niet meer geladen hoeft te worden tussen de verschillende holes. Daarmee wil EA haar “golf without limits” slogan versterken. Naast minder vaak hoeven laden, willen ze ook prachtige realistische en surrealistische banen introduceren.

Het is nog onduidelijk of Rory McIlroy PGA Tour net als de Tiger Woods-titels jaarlijks gaat terugkomen. Er is ook nog vrij weinig anders bekend over de game, maar de tijd zal het leren. Wel is bekend dat de Rory McIlroy PGA Tour in juni gelanceerd wordt voor Xbox One en de PlayStation 4.

Bron: Eurogamer

EA vervangt Tiger Woods voor volgende golf-game

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch