Menu Premium

E3 2019: Plannen van Bandai Namco volledig gelekt

TheSillyP 08/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door een fout in de beveiliging van de Bandai Namco website zijn al hun E3 games gelekt. Het gaat om de From Software game met George R.R. Martin, een nieuwe Tales game en Ni No Kuni Remastered.

Bandai Namco blundert enorm

Het lek werd ontdekt door Gematsu. Ze ontdekten een URL die niet beveiligd was. Hier was informatie te lezen over de 3 Bandai Namco games, en er waren zelfs screenshots van de nieuwe Tales game.

Tales of Arise

Tales of Arise wordt de nieuwste game in de geliefde JRPG franchise van Bandai Namco. Op de website was te lezen dat de game zich afspeelt in een totaal andere tijd. Ook gaan ze bezig met een nieuwe cast met alleen maar nieuwe characters. Ook krijgt de combat een flinke update ten opzichte van Tales of Berseria.

Elden Ring

Elden Ring word de naam van de nieuwe FromSoftware game. De game wordt gemaakt in samenwerking met George R.R. Martin, de auteur van de  boekenserie  A Song of Ice and Fire. George R.R. Martin schreef ook mee aan het script van de serie Game of Thrones, de hit-serie van HBO gebaseerd op zijn boekenserie. Het zou volgens het lek om een fantasy action-RPG gaan, en het word FromSoftware hun grootste game ooit.

elden ring

Elden ring

Ni No Kuni: Wrath of the Witch

De laatste aankondiging is dat Ni no Kuni: Wrath of the Witch uit gaat komen voor de Nintendo Switch, en dat er een remastered versie komt van dezelfde game voor PS4 en PC. Van de Remastered versie was geen verklaring zichtbaar op de URL van de Bandai Namco website. Van deze game is het minst bekend, maar is volgens ons ook de minst interessante van de drie.

De verwachting is dat de games van Bandai Namco te zien gaan zijn in de Microsoft persconferentie van Zondagavond. Of er ook gameplay getoond gaat worden, of dat er een trailer getoond gaat worden, is nog niet bekend. Al het E3 geweld is natuurlijk live te volgen op zondag vanaf 19:00 bij ons op Twitch

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch