Menu Premium

Dragon Quest Heroes verschijnt 3 december via Steam op PC

Karen Koch 19/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor alle PC-gamers met een voorliefde voor Japanse games belooft december een goede maand te worden. Niet alleen komt Lightning Returns: Final Fantasy XIII dan uit, maar ook Dragon Quest Heroes, oftewel Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below, zal volgende maand via Steam op de PC verschijnen.

De game was al eerder gelekt, maar nu kunnen we er eindelijk een échte datum op plakken. 3 december zal Dragon Quest Heroes officieel verschijnen via Steam. Er is nog beter nieuws dan de release, want er zullen ook een aantal extra’s bij deze digitale versie worden geleverd. Zo krijg je elf extra Slime Weapons, allemaal met een variatie van ‘Goo’ in de naam, én zullen er twee bonus maps bij zitten. Voor de oplettende lezer, inderdaad, dit is de Slime Edition die ook op de consoles is verschenen!

Fans van Japanse games hebben dus nu al een goed gevulde maand voor de boeg. Ga jij Dragon Quest Heroes 3 december aanschaffen, of wacht jij toch maar even tot hij in een befaamde Steam-sale te vinden is?

Bron: Gematsu

Dragon Quest Heroes verschijnt 3 december via Steam op PC

Dragon Quest Heroes verschijnt 3 december via Steam op PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch