Menu Premium

Don’t Starve: Reign of Giants is nu beschikbaar op Steam Early Access

Karim Shehata 03/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar verscheen Don’t Starve op Steam. De action-adventure van indie-ontwikkelaar Klei Entertainment werd leuk opgepakt op de virtuele winkel van Valve, maar de release van de game op de PlayStation 4 zette de populariteit van Don’t Starve helemaal in de lift. De game kwam terecht in het PlayStation Plus-programma, waardoor de game bij de gamers die beschikken over een PS Plus-account helemaal makkelijk aan de slag konden gaan met de game. Nu komt er nieuwe DLC voor de game: Don’t Starve: Reign of Giants is nu beschikbaar op Steam Early Access.

Dit betekent dat je op Steam dus aan de slag kunt met een vroege versie van het Reign of Giants DLC-pakket, terwijl het de bedoeling is dat de DLC in de toekomst ook nog verschijnt voor de PlayStation 4-versie van de game. Dit gebeurt echter nog niet tot het moment dat Reign of Giants het Steam Early Access-programma verlaat en dus als ‘af’ beschouwd mag worden. Belangrijker om te vermelden is misschien wat de DLC allemaal met zich meebrengt naar de game. Zo kun je twee nieuwe personages verwachten, in de vorm van Wigfrid en Webber. Eerstgenoemde is een actrice, terwijl Webber leeft in het lichaam van een spin. Je kunt er veel over zeggen, maar absurd is het in ieder geval wel.

Naast de toevoeging van de twee personages kun je ook aanpassingen aan de wereld, Giants, een extra slot om je game te saven en een nieuwe modus verwachten. Hierdoor kan de gamer die graag Don’t Starve speelt nu op Steam dus aan de slag met nieuwe content om de game fris te gaan spelen. Onduidelijk is echter nog wanneer de Don’t Starve: Reign of Giants DLC dan daadwerkelijk verschijnt, maar gamers kunnen er dus mee aan de slag op Steam Early Access. Zoals gezegd komt de DLC naar de PlayStation 4 op het moment dat Reign of Giants niet meer op Steam Early Access staat, maar gezien mag worden als een echt DLC-pakket.

Don't Starve: Reign of Giants is nu beschikbaar op Steam Early Access

Don’t Starve: Reign of Giants is nu beschikbaar op Steam Early Access

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch