Menu Premium
Loading...

Doe vandaag om 16:00 mee met de gesloten Gamekings Nintendo Livestream

Gamekings Redactie 23/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals Boris jou gisteren al vertelde, kun jíj ons vanmiddag helpen tijdens een speciale livestream. Van 16:00 tot 18:00 uur gaan we testen op een apart kanaal, waarvoor je jezelf moet registreren. Wees er snel bij, want er is plek voor 500 man. Dus doe vandaag mee met de gesloten Gamekings Nintendo Livestream!

Tijdens de livestream, waar twee uur lang wordt gekeken of de servers het aankunnen, geven we codes weg voor de nieuwe demo van Pokémon Alpha Sapphire en Pokémon Omega Ruby. Nee, je doet het niet voor niks. Als jij ook van de partij wil zijn, kun je jezelf registreren via deze link. Zo ontvang je jouw inloggegevens voor de livestream, waarin Skate en Dominique Bayonetta 2 even goed onder handen nemen. Dus het zou tof zijn als jij ons met jouw aanwezigheid kan helpen!

Komt nu de vrijdagmiddag livestream te vervallen, vraag je jezelf af? Nee natuurlijk niet, die gaat gewoon door. Op vrijdagmiddag gaan wij gewoon livestreamen op ons Twitch-kanaal, die voor iedereen toegankelijk is. Vandaag gaan we de servers testen, vandaar dat er slechts toegang is voor 500 man. Tot dan!

Klik vandaag op deze link om in te loggen voor de gesloten Gamekings Nintendo Livestream! Let op je hebt alleen je password nodig om in te loggen!

Doe morgen om 16:00 mee met de gesloten Gamekings Nintendo Livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch