Menu Premium

Destiny 2 Beta Client krijgt update

Froukje Planken 18/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond is het zover, dan kan de eerste groep mensen de Destiny 2 Beta spelen. In voorbereiding op vanavond heeft de Destiny 2 Client een update gekregen. Hoewel de Client vorige week al te pre-loaden was, kun je dus nu de update installeren. De grootte van de file komt nu op 15.06 GB op PS4. Het is aan te raden om de update alvast te downloaden, want de kans is groot dat de servers het zwaar krijgen vanavond.

Zoals eerder al bekend was gemaakt start de early acces voor de Beta vanavond voor spelers die de game op Playstation 4 via pre-order hebben gekocht. Voor Xbox One pre-order klanten start de beta morgen en 21 juli is deze toegankelijk voor iedere console eigenaar. De PC versie van de beta volgt ergens in augustus.

DE-i4lXV0AAcLWJ

Bungie heeft daarnaast bevestigd dat de Homecoming story missie speelbaar is voor iedereen, terwijl je voor het spelen van de Crucible en de coöperatieve Strike (The Inverted Spire) een Playstation Plus of Xbox Live Gold abonnement nodig hebt.

In de Crucible, de multiplayer modus in Destiny, zijn twee maps beschikbaar: Midtown op Aarde en Endless Vale op Nessus. In de 4-tegen-4-matches kun je twee spelmodi spelen. In Countdown plaats of ontmantel je bommen. In Control verover en verdedig je met je team zones om punten te verdienen.

Vanavond om 19 uur kunnen we eindelijk aan de slag met de Destiny 2 Beta. Zit jij dan met je controller in de aanslag? Laat het hieronder weten!

Bron: Eurogamer, Destinythegame

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch