Menu Premium

Dennis en Jelle spelen Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4

Gamekings Redactie 09/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke vrijdag is het tijd om keihard te livestreamen met je favoriete Gamekings-redactieleden. Dennis en Jelle hebben vandaag stagiaire Shelly met zich meegebracht naar de studio, want first-person Shelly weet natuurlijk alles van shooters. Dennis en Jelle spelen Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4, wat betekent dat het tijd is om alles een kopje kleiner te knallen! Kijk dus mee op ons Gamekings Twitch-kanaal!

Ja, wat valt er te vertellen over Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4. Iedereen die ook maar iets met games heeft, weet al lang en breed wat deze twee titels met elkaar gemeen hebben en wat juist totaal niet. Veel gamers kiezen één van de twee titels, omdat ze een duidelijke voorkeur hebben, maar hier bij Gamekings spelen we allebei de titels vol plezier. Call of Duty: Ghosts bestaat voornamelijk uit kleine maps en gameplay op hoog tempo, terwijl Battlefield 4 met grote maps iets meer tijd in beslag neemt om een potje af te ronden.

Dat zorgt voor een mooie balans in de livestream van vandaag, want voor elke first-person shooter fanaat is er wel wat. Dennis heeft heel erg veel plezier gehad met de singleplayer van Call of Duty: Ghosts en ook de multiplayer speelt ‘ie met plezier. Voor Jelle heeft Battlefield 4 een beetje een streepje voor. Je hebt beide heren allebei de games al vaker zien spelen, dus je weet precies wat je kunt verwachten. Vandaag zitten ze op de bekende plek, net zo gezellig en episch als altijd. Check dus de livestream op ons Twitch-kanaal!

Er worden ook bij Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht nog heel veel games gespeeld. Het valt niet vaak genoeg te benadrukken: check het Gamekings Studio programma om te zien wanneer er wat gebeurt. Kom langs, check games, speel mee en maak het een gezellige boel! Nu is het tijd om te zien hoe Jelle, Dennis en Shelly de controller in handen pakken voor Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4. Jeeeeuj!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

Gamekings speelt Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch