Menu Premium

Demo voor Rise of the Tomb Raider nu beschikbaar in Xbox Store

Karen Koch 21/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij Rise of the Tomb Raider wel op je verlanglijstje staan, maar twijfel je nog of de game echt iets voor jou is? Dan is er goed nieuws, want de demo voor Rise of the Tomb Raider is nu beschikbaar in de Xbox Store!

De demo van Rise of the Tomb Raider betekent dat je zonder al te veel moeite een eerste, of eigenlijk tweede, kennismaking met de nieuwe Lara Croft zal kunnen maken. Hoe heeft ze de perikelen van de vorige game doorstaan en hoe staat ze nu in het leven? De eerste hints zullen al op je pad vallen wanneer je deze demo installeert.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze demo van Rise of the Tomb Raider, zorg dan wel even dat je genoeg ruimte vrij hebt op de harde schijf van je Xbox One. De demo zal namelijk zo’n 21GB in beslag nemen. Let hierbij wel op dat het gaat om een demo voor de Xbox One. De Xbox 360-eigenaren moeten het, helaas, zonder voorproefje van Rise of the Tomb Raider stellen.

De demo is per direct te downloaden, dus heb je Rise of the Tomb Raider nog niet in huis, sla dan je slag! Hebben jullie de game al gespeeld en kan je hem aanraden? Of ga je nu even de wateren testen dankzij de demo?

Bron: Xbox Store

Demo voor Rise of the Tomb Raider nu beschikbaar in Xbox Store

Demo voor Rise of the Tomb Raider nu beschikbaar in Xbox Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch