Menu Premium

Death Stranding gameplay details die je mogelijk hebt gemist in de trailer

Hylke Haagsma 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation mag dan wel niet aanwezig zijn op de E3, ze knalde er vlak voor de E3 alsnog een dikke trailer van Death Stranding uit. Hoewel we acht minuten aan Death Stranding kregen, blijft de game behoorlijk vaag. Gelukkig kregen we ook aardig wat gameplay te zien in die acht minuten, en wat blijkt? Na goed speuren zijn er wat gameplay details ontdekt in de acht minuten durende trailer.

Je kunt pissen wanneer jij wil

In de trailer was een wheel te zien met verschillende acties, zoals het pakken van je gun of je ladder bijvoorbeeld. Als je de trailer op dat moment op pauze had gezet had je ontdekt dat er een icoontje is waar je een soort manneke pis ziet. Gaan we op commando kunnen pissen met Norman? Mogelijk krijgen we lichte survival elementen in de game.

De functie van de baby, moeten we hem opladen?

Er is ook een shot van Sam die zijn BB Pod met een muur verbindt, een machine die bekend staat als een Bridge Baby Recovery-systeem. Misschien is er een beperkte hoeveelheid tijd die je de baby kunt gebruiken om de BT’s te detecteren. Tot nu toe hebben we Del Toro, Sam en Higgs alleen met een BB Pod gezien. En misschien heeft Del Toro die baby aan Sam geleverd, wat betekent dat er maar twee in de wereld zijn voor de protagonist en antagonist. Er ligt de nadruk op hoe fit ze zijn, je moet duidelijk voor de BB zorgen om je doelen te halen.

Je kunt cargo verliezen en beschadigen

In een clip die enkel in de Japanse trailer zat, zit een boss battle waar Sam wordt geraakt en zijn cargo rood begint te knipperen. Mogelijk is dit een damage systeem. Mogelijk zul je dood gaan als je je cargo verliest of je BB Pod beschadigd.

Er zijn safe houses en voertuigen

Eén grote onthulling is niet zo voor de hand liggend, maar uit een paar clips van de trailer kunnen we zien dat er een safe house en garage beschikbaar zijn voor Sam. Het shot dat dit het beste laat zien staat hier onder. Je kunt “safe houses” delen met collega-koeriers. Een deel van het asynchrone multiplayer-systeem.

Dit lijkt de locatie te zijn van veel van de vorige trailers waar Sam onder de douche staat of naakt buiten loopt. Misschien is het waar je naartoe gaat om vrachtmissies te starten. Het lijkt erop dat je je kleding daar ook kunt veranderen. Daarnaast is het misschien ook waar het Bridge Baby Recovery-systeem is.  Het lijkt verbonden te zijn met deze BRIDGES-naam, wat het koeriersbedrijf zou kunnen zijn.  Dit lijkt de plek te zijn waar Sam zijn cyber-motor ook kan stallen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch