Menu Premium

De PS4 Pro patch voor The Last of Us Remastered is nu te downloaden

Duncan Israel 01/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over iets meer dan een week komt de PlayStation 4 Pro uit. Echter is er nu al voor The Last of Us Remastered een patch te downloaden, zodat je de game straks lekker soepeltjes kan spelen op de nieuwe console van Sony. De game zag er natuurlijk al prachtig uit op de PlayStation 3 en later op de PlayStation 4, je kan hem dus straks ook checken bij de release van de PlayStation 4 Pro!

Naast dat je de game straks kan gaan checken op je frisse nieuwe console, brengt patch 1.7 ook de mogelijkheid met zich mee om de HDR-functie aan te zetten. Hier heb je helemaal geen nieuwe console voor nodig. HDR, een functie beschikbaar op meeste 4k-televisies, zorgt er bijvoorbeeld voor dat de natuurlijke accenten van The Last of Us Remastered er veel realistischer uitzien.

Zo zijn bijvoorbeeld de wolken nu niet meer een mistig vlak, maar zien ze er echt uit als wolken waarvoor je thuis zou blijven om je console aan te slingeren! Naast de grafische update is kwaliteit van de audio in de game ook geüpdatet. Alhoewel we deze game al meerdere keren hebben kunnen checken op de PlayStation 3 en PlayStation 4 kan je dat dus binnenkort wederom gaan doen op de PlayStation 4 Pro. Of je hebt deze game nog niet durven te spelen, dan is dit misschien wel het moment om hem alsnog te checken met deze grafische update!

De update is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en op 10 november komt de nieuwe PlayStation 4 Pro uit, dan kan je The Last of Us Remastered daarop checken!

Bron: VG247

Hier staat de HD-functie nog uit.

Hier staat de HDR-functie nog uit.

Hier is HDR in volle glorie te zien.

Hier is HDR in volle glorie te zien.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch