Menu Premium

De Far Cry 4 verhaallijn is gelekt

Lisette Atsma 20/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Far Cry 4 verhaallijn is gelekt. Foutje, bedankt! We mogen de enthousiaste medewerker die per ongeluk de Far Cry 4 verhaallijn gelekt heeft wel een kaartje sturen. Een klein foutje bij Ubisoft dat voor fans toch wel heel leuk heeft uitgepakt. Bij de online pre-order voor de game werd per ongeluk de verhaallijn voor de open-world shooter Far Cry 4 gelekt. Dat het nog niet helemaal de bedoeling was, is bewezen door het feit dat de omschrijving van deze verhaallijn ook heel snel verwijderd werd. Dit was natuurlijk al veel te laat, de aap was al uit de mouw. Tegen die tijd hadden oplettende fans al lang screenshots genomen van deze onthulling.

De details luiden als volgt: “In de majestueuze Himalayas ligt Kyrat, een land gevuld met traditie en geweld. Je speelt als Ajay Ghale. Je reist naar Kyrat om de wens die je moeder op haar sterfbed uitte, te vervullen. Al snel vindt je jezelf betrokken bij een burgeroorlog om het regime van de dictator Pagan Min omver te werpen. Exploreer en onderzoek in deze enorme open wereld, waar gevaar en onverwachte dingen om iedere hoek te vinden zijn. Hier zal elke beslissing tellen, en elke seconde is een verhaal. Welkom in Kyrat.”

Daarnaast werd bekend gemaakt dat bij de digitale pre-order van Far Cry 4 je een gratis upgrade naar de Limited Edition krijgt. Deze Limited Edition geeft je toegang tot drie single-player missies genaamd Hurk’s Redemption, waar je op zoek moet naar een zeldzaam artefact, met behulp van ‘The Impalor’ Hurk’s trouwe harpoengeweer.

Waarschijnlijk was het pas de bedoeling dat deze details naar buiten kwamen bij Ubisoft’s presentatie op de aankomende E3. Hier wordt naast de verhaallijn nog meer informatie verwacht over de opvolger van het populaire Far Cry 3. Wat we echter wel al lang weten is dat Far Cry 4 op 20 november uit zal komen in Europa, op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

De Far Cry 4 verhaallijn is gelekt

De Far Cry 4 verhaallijn is gelekt

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch