Menu Premium
Loading...

Co-op missies StarCraft 2: Legacy of the Void krijgen nieuwe features

Jeroen Wiersma 10/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals we inmiddels bijna gewend zijn van Blizzard worden er in patches niet alleen dingen gefixt en aan de balans getweakt, maar worden er ook substantiële dingen toegevoegd, zo ook bij de komende patch voor StarCraft 2. In patch 3.3 staan de Co-op missies van StarCraft 2: Legacy of the Void in de spotlight en krijgen deze nieuwe features.

De eerste feature is de Mutator-functie. Mutators zijn speciale condities die vooral extra uitdaging bieden. Elke week zal er een co-op missie zijn waarin verschillende mutators worden toegepast. Wanneer je deze missie, getiteld de Weekly Mutation, haalt, kun je een flinke lading bonus xp verwachten. In de trailer zie je enkele voorbeelden van mutators zoals werkers die in slaap vallen, onzichtbare legers die je aanvallen, undead die je voor de voeten blijven lopen, mijnen in de map en snellere tegenstanders. De extra xp die je kunt verdienen is met name erg handig voor de tweede feature, die je ook hard nodig zult hebben om de nieuwe uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

De tweede feature is een soort prestige-systeem genaamd Mastery. Dit lijkt erg op het systeem uit Diablo 3, waarbij je extra levels kunt verdienen, waarmee je je units op verschillende manieren kunt versterken. Deze levels kun je verdienen met, en gelden voor, al je commanders.

Blizzard heeft aangegeven open te staan voor ideeën uit de community voor mutators. Wat zou jij nou een echt toffe mutator vinden?

Bron: VG24/7

20160510_Starcraft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch