Menu Premium

Chief Creative Officer Rob Pardo verlaat Blizzard

Franky Mangal 03/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is één van de grootste uitgevers een zeer ervaren en getalenteerde ontwikkelaar kwijt geraakt. Chief Creative Officer Rob Pardo verlaat Blizzard. Pardo werkte al ruim 17 jaar voor Blizzard en heeft in die periode een aardig cv opgebouwd aan games waaraan hij heeft meegewerkt. Zo prijken onder meer de WarCraft, Diablo en StarCraft serie op zijn palmares.

Het was één van de moeilijkste beslissingen uit zijn carrière en hij heeft in een persoonlijk bericht uiteengezet waarom hij het bedrijf verlaat. Pardo trekt de Blizzard deur nu achter zich dicht om andere uitdagingen en dromen na te jagen. “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière en de uitdagingen die het met zich mee zal brengen. Ik zal de tijd die ik hier met mijn collega’s en met de Blizzard gemeenschap heb doorgebracht voor altijd koesteren en ben trots op de bijdrage die ik heb geleverd aan hetgeen Blizzard heeft bereikt”.

“Voor een game-ontwikkelaar is Blizzard gewoonweg de beste plek om te kunnen werken. Wat me het meest zal bijblijven is de passie en toewijding die elke medewerker hier heeft voor de gameplay van elk product”, vertelt hij.”Van het uitvoerende team tot aan de klantenservice, iedereen draagt zijn steentje bij om de beste games af te leveren. De Blizzard gemeenschap is de reden geweest dat een ieder elke dag met plezier naar zijn werk ging en zijn ziel en zaligheid kon storten in de werelden en ervaringen die we hier creëerden”.

Pardo was van jongs af aan al een groot fan van de Blizzard games en heeft altijd een grote passie gehad voor het real-time strategy genre. “Het moment dat ik de kans toegeworpen kreeg om aan StarCraft te kunnen werken, kwam er een droom uit voor mij”. Het vertrek van Pardo is een enorme aderlating voor Blizzard en het is nog niet bekend wie zijn positie zal overnemen.Wat hij in de toekomst gaat doen is nog niet duidelijk, maar via Twitter belooft hij te laten weten wat zijn volgende project zal zijn.

Wij wensen hem in elk geval heel veel succes en zullen hem ook zeker blijven volgen.

Chief Creative Officer Rob Pardo verlaat Blizzard

Chief Creative Officer Rob Pardo verlaat Blizzard

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch