Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 22:25 de Gamekings Studio aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 26/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond starten we met de achtste aflevering van seizoen 15 van Gamekings! Zoals velen van jullie wel door zullen hebben gehad, is er Gamekings Studio in Hoog Catharijne te Utrecht. Hier zijn we al een aantal weken flink los aan het gaan met vette games, dikke live shows en super vette competities. We hebben er ook een wrede aflevering geschoten. Ben je benieuwd of we jou toevallig hebben gefilmd, en dus je tv-debuut voor de deur staat? Check vanavond om 22:25 de Gamekings Studio aflevering op MTV!

Maandag 28 april was het dan eindelijk zover: Gamekings Studio opende voor het eerst zijn deuren in Utrecht. Een ontzettend vette event store, waar een heleboel game-gerelateerde dingen gebeuren. Denk hierbij aan live competities met de mannen van Gamekings zelf, het uitproberen van de nieuwste games, en onze welbekende livestreams natuurlijk. Verder zitten er in de aflevering verschillende gamereviews. Deze week is het tijd om het te hebben over Stick It To The Man, Sunset Overdrive en de God of War Collection voor de PS Vita. Stick It To The Man gaat over een man die een bizar ongeluk heeft gehad, waarna er ineens een grote roze, plakkerige hand uit zijn hoofd groeit. Het blijft niet bij een grappige game, want Sunset Overdrive gebruikt een zelfde soort humor. Hoe beide games de humor overbrengen, zie je in de besprekingen van vandaag. De God of War Collection is een stuk serieuzer dan zijn metgezellen van deze aflevering. God of War 1 en 2 zijn in deze verzameling nog een keer uitgebracht op de PlayStation Vita. Of dit gruwelijke ports zijn geworden, zie je ook in de achtste aflevering van seizoen 15, vanavond op MTV!

Allemaal leuk en aardig, je wil jezelf natuurlijk proberen te spotten in deze aflevering. Pascal en Skate nemen je mee over de oer-gezellige vloer van Gamekings Studio. Ben je nog niet geweest en weet de aflevering je te overtuigen? Dan heb je geluk, want we zijn deze week nog open op donderdag, vrijdag en zaterdag! Kijk eerst vanavond om 22:25 de Gamekings Studio aflevering op MTV!
Check vanavond om 22:25 de Gamekings Studio aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch