Menu Premium

Kijk hier de Gamekings Grim Fandango Remastered Livestream terug!

Gamekings Redactie 30/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke vrijdag spelen we dan de tofste games en krijg je de gezelligheid die je alleen van Gamekings gewend bent. Welke games komen er deze keer voorbij? Check dan nu de Gamekings Grim Fandango Remastered Livestream hier op Gamekings.tv.

Sowieso komt Grim Fandango Remastered voorbij. Deze PC-klassieker die een nieuw HD-jasje heeft gekregen zal een feest van herkenning zijn voor de wat oudere kijkers. Deze point-and-click adventure uit 1998 is misschien wel de laatste grote game uit zijn genre. LucasArts, die ook verantwoordelijk was voor het origineel van Grim Fandango, was in die tijd heer en meester in point-and-click adventures. De geremasterde versie is van de hand van Double Fine Productions, waar Tim Schafer, een van de originele makers, de dienst uitmaakt. Verwacht grappige situaties en bizarre dialogen als we Grim Fandango Remastered aanslingeren.

Daarnaast wordt er flink op los geschoten in de laatste Call of Duty: Advanced Warfare DLC, genaamd Havoc. De DLC brengt vier nieuwe maps en een wapen naar de shooter. Dat is niet alles, want eigenlijk staat de Exo Zombies mode centraal in de uitbreiding. Hierin krijg je de bekende golven zombies over je heen, die alleen of met drie vrienden moet proberen te overleven. Er zit deze keer wel een twist in de mode, want de zombies zijn uitgerust met exo-suits. Kunnen we ons kranig weren?

Kijk lekker mee naar de Gamekings Grim Fandango Remastered Livestream, want we hebben games en gezelligheid voor je!


Check om 16:00 de Gamekings Grim Fandango Remastered Livestream!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch