Menu Premium

Check de Trollen met Fons en Olle Livestream van afgelopen vrijdag!

Gamekings Redactie 27/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben ondertussen al een aantal keer Fons en Olle over de vloer gehad om te livestreamen, maar afgelopen vrijdag was wel heel episch. Ze zaten namelijk niet zomaar in de gamehoek om ‘effe een spelletje te spelen’, nee, ze hadden hun beste vriendinnetjes Corrie en Bep uitgenodigd voor een flink potje Battlefield 4 op de PlayStation 4. Het was meer dan gezellig zo op de vrijdagmiddag en het is ontzettend zonde als jij er niet bij bent geweest. Maar weet je wat? Je kunt het hier terugzien! Als je zin hebt in een lekkere boel gezelligheid; ga er goed voor zitten en check de Trollen met Fons en Olle Livestream van afgelopen vrijdag!

Uiteindelijk gaat het allemaal om de gezelligheid, maar er wordt wel degelijk enthousiast en fanatiek gegamed tijdens de Fond en Olle Livestreams op Twitch. Fons heeft zich door een geweldige tip helemaal gericht op een special techniek: de techniek van de anusschroeier. Het is ontzettend makkelijk om een dikke bazooka te pakken en alles naar de tering te schieten, maar met de eckte eckte anusschroeier maak je pas echt de blits. Het is alleen niet heel makkelijk, dus Fons heeft zeker alle assistentie van Olle, Corrie en Bep nodig.

De Trollen met Fons en Olle Livestream is nóg gezelliger als jij er ook bij bent, dus check zelf elke vrijdag ons officiële Twitch-kanaal. Als jij namelijk follower bent, krijg je van ons een berichtje als de livestream online gaat. Ben jij er aankomende keer ook bij? Top! Wordt gezellig. Als je afgelopen keer gemist hebt, kun je hier lekker de Trollen met Fons en Olle Livestream van afgelopen vrijdag checken. Jeeeuj!

Check de Trollen met Fons en Olle Livestream van afgelopen vrijdag!

Check de Trollen met Fons en Olle Livestream van afgelopen vrijdag!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch