Menu Premium

Check de livestream met The Expendabros en Call of Duty: Ghosts DLC!

Gamekings Redactie 08/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Ghosts is een titel die je vaker langs ziet komen tijdens de vrijdagmiddag livestreams en de Call of Duty: Ghosts Nemesis DLC is een hele goede reden om de game wederom in de console te knallen. Ook redactiefavoriet Broforce heeft nieuwe content, welke we keihard gaan spelen. Zit je er al klaar voor? Check de livestream met The Expendabros en Call of Duty: Ghosts DLC!

Op de afgelopen E3 heb je al kennis kunnen maken met Broforce. Dennis en David hebben daar namelijk de game gecheckt en de laatstgenoemde knul heeft deze ook op de redactie al aardig onder handen genomen. Nu is er nieuwe content beschikbaar voor de game, die onder handen wordt genomen door Dennis en Boris tijdens deze verse livestream. Met de nieuwe Expendables-film voor de deur is het natuurlijk een makkelijk bruggetje voor Broforce om daar iets mee te doen, en dat hebben ze. De nieuwe uitbereding heet dan ook niet voor niets The Expendabros. Ze hebben het natuurlijk niet alleen bij de naam gehouden, maar ook de characters in de game zijn op de personages uit de film gebaseerd, geheel in Broforce-stijl.

De nieuwe Call of Duty: Ghosts downloadable content is net uit op de Xbox One en Xbox 360, en moet natuurlijk gecheckt worden door Dennis en Boris. De twee guys weten natuurlijk al jouw vragen te beantwoorden en checken de chat op het officiële Gamekings Twitch-kanaal. Mocht je dus iets van hen óf de twee games willen weten, drop je vraag daar en check de livestream met The Expendabros en de Nemesis DLC van Call of Duty Ghosts!


Check de livestream met The Expendabros en Call of Duty: Ghosts DLC!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch