Menu Premium

Carnivores HD: Dinosaur Hunter komt volgende week naar de PlayStation 3

Gamekings Redactie 10/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt een storm, een storm die de zombie-hype met kabaal en geweld moet wegvagen. De dinosaurussen maken zich op voor world-domination. Er is een nieuwe Jurassic Park-film in aantocht, binnenkort is er een nieuwe Walking With Dinosaurs 3D en Carnivores HD: Dinosaur Hunter komt volgende week naar de PlayStation 3. Ziet iemand hier een patroon?

Het is niet voor het eerst dat dino’s de hoofdrol in een videogame spelen. Capcom’s Dino Crisis en Acclaim’s Turok-franchise boden de reuze reptielen al een podium. We tellen Monster Hunter niet mee, maar de behoefte om op authentieke dino´s te jagen is misschien wel daarmee ontstaan. De game Carnivores HD: Dinosaur Hunter werd onlangs in Noord-Amerika gelanceerd en volgende week moet de pre-historische titel, in verbeterde vorm, ook de Europese PlayStation Store gaan sieren.

In Carnivores HD bevind je je op exotische eilanden waar je moet vervaarlijke pre-historische reptielen. Elke afzonderlijke locatie beslaat zo’n vier vierkante kilometers aan woestijnen, jungles en diepe wouden waarin je je zowel overdag, als ‘s nachts en in de mist kunt verliezen. In deze gebieden leiden de dino’s hun dagelijkse leventje. Hier en daar een beetje vreten, slapen en rondstampen totdat een jager met GPS de dagelijkse sleur bruut komt verstoren. Ja, je beschikt over een GPS om de weg te vinden in deze pre-historische omgevingen. Stel nou maar geen vragen. Deze gadget fungeert tevens als camera, verrekijker en radar.

Als je niet verantwoordelijk wilt zijn voor het wegvagen van de gehele dinosauruspopulatie, kun je, geheel Stichting Wakker Dier-verantwoord, ervoor kiezen om verdovingspijltjes te gebruiken in plaats van echte kogels. Gaat daar ook niet voorkeur naar uit, dan heb je tevens een geruisloze kruisboog tot je beschikking.

Ontwikkelaar Vogster Entertainment belooft dat de besturing laagdrempelig en voor FPS-fans makkelijk op te pakken is. Ook ondersteund Carnivores HD: Dinosaur Hunter de PlayStation Move-controller. Volgende week is de game beschikbaar in de PlayStation Store en na het schrijven van dit bericht is mijn interesse enigszins gewekt. Is misschien toch bruut om om motherfucking dino’s te jagen!

Carnivores HD: Dinosaur Hunter komt volgende week naar de PlayStation 3

Carnivores HD: Dinosaur Hunter komt volgende week naar de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch