Menu Premium

Call of Duty: Ghosts Vine video verschijnt online

Karim Shehata 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen moet het allemaal gaan gebeuren. Microsoft gaat een nieuwe generatie Xbox laten zien, iets waar menig gamer al jaren naar uitkijkt. De Xbox 360 en PlayStation 3 kunnen allang niet meer opboksen tegen de grafische kracht van de PC, en dus wordt het tijd voor nieuwe consoles. Voor de liefhebbers wordt morgen niet alleen de nieuwe Xbox uit de doeken gedaan, want wat is een Xbox persconferentie zonder een nieuwe Call of Duty? Aangezien Infinity Ward, de ontwikkelaar van de nieuwe Call of Duty: Ghosts, niet langer kon wachten, geven ze ons vandaag al een kleine ‘sneakpeak’ in hun werk. Een Call of Duty: Ghosts Vine video verschijnt online.

Infinity Ward is één dag voordat Call of Duty: Ghosts bloot wordt gesteld aan het publiek dus al een hype aan het opbouwen. Aangezien er voor de normale gamer, die niet in cijfertjes en streepjes denkt niets te zien valt, lijkt het meer te gaan om een reminder voor morgen. De voormalig ontwikkelaar van de Call of Duty: Modern Warfare serie gaat zoals gezegd morgen het Microsoft podium op, om naar verwachting wat gameplay te laten zien van de nieuwe Call of Duty. Nog één dagje speculeren dus, en dan kun je hier op Gamekings.tv tijdens de Avond van Xbox zien hoe Infinity Ward het gaat aanpakken op de nieuwe generatie Xbox.

Het gaat morgen dus een spannende dag worden. Niet alleen wordt er een nieuwe Xbox uit de doeken gedaan, maar naar alle waarschijnlijkheid kunnen we morgen allemaal ook gaan genieten van gameplay beelden van de nieuwe Call of Duty: Ghosts. Hoe dat er allemaal uit gaat zien kun je morgen om 19.00 Nederlandse tijd zien, want dan begint de Xbox persconferentie, welke zoals gezegd live te volgen is op Gamekings.tv

Wat verwacht jij van de nieuwe Call of Duty: Ghosts?

Call of Duty: Ghosts Vine video verschijnt online

Call of Duty: Ghosts Vine video verschijnt online

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch