Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Invasion DLC Pack Preview Trailer

Karim Shehata 29/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de Call of Duty-serie zijn we gewend dat het niet bij de release van de game blijft. Nadat er een game binnen deze immens populaire franchise is verschenen, krijgen we altijd te maken met verschillende DLC-pakketten. Deze DLC-pakketten nemen altijd een handjevol maps met zich mee en meestal ook wat DLC voor de overige modi die de game kent, naast de multiplayer-modus. Nu komt er zeer binnenkort een vergelijkbaar DLC-pakket uit voor Call of Duty: Ghosts, zoals te zien is in de Call of Duty: Ghosts Invasion DLC Pack Preview Trailer.

Door middel van de trailer maak je kennis met vier nieuwe maps. Zo kun je hard gaan knallen in een map die zich afspeelt in Egypte, genaamd Pharaoh. Ook wordt Mexico niet overgeslagen in de gloednieuwe Invasion DLC voor Call of Duty: Ghosts, want in Departed neem je jouw loadout mee om in het eerdergenoemde land eens even flink te gaan huishouden. Nadat je in het Oude Egypte en een feestelijk Mexico bent geweest, kun je echter nog twee maps gaan verkennen. Zo kun je The Pirates of The Carribean op de Call of Duty-wijze gaan benaderen in Mutiny en krijgen we te maken met een remake van een Call of Duty: Modern Warfare 2-map, in de vorm van Favela. Wanneer je geen kaartjes hebt voor het aankomende WK in Brazilië, kun je dus alsnog in de juiste sferen komen door dit gloednieuwe DLC-pakket voor Call of Duty: Ghosts, moet Infinity Ward gedacht hebben.

Zoals vermeldt in de eerste alinea van dit bericht, blijft het meestal niet bij DLC voor de ‘gewone’ multiplayer-modus. Dit is ook bij het Invasion DLC-pakket het geval, want Invasion brengt ook de derde episode van de Exctintion-modus met zich mee, in de vorm van Awakening. Het gehele DLC-pakket verschijnt op 3 juni op Xbox Live, wat inhoudt dat iedereen met een Xbox 360 en een Xbox One vanaf die datum dus aan de slag kan met de DLC, mits je beschikt over een Call of Duty: Ghosts-exemplaar natuurlijk. PlayStation- en PC-bezitters kunnen vanaf begin juli aan de slag met de DLC voor deze first-person shooter.
Call of Duty: Ghosts Invasion DLC Pack Preview Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch