Menu Premium
Loading...

Beschikbare maps in Gears of War 4 bèta getoond in video

Jeroen Wiersma 19/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de early access bèta van Gears of War 4 van start gegaan. Mocht je de bloederige multiplayer bèta niet geheel onvoorbereid willen betreden, dan heeft ontwikkelaar The Coalition de oplossing voor je. De beschikbare maps worden met commentaar getoond in deze video.

Drie maps zijn in de bèta beschikbaar: Haven, Dam en Foundation. De setting van de eerste twee maps zullen je niet verassen. Foundation speelt zich af in een urban-setting. Het commentaar neemt je mee de maps in en gaat in op de dynamiek van de verschillende maps. Waar kun je de krachtige wapens vinden? Wat zijn de chokepoints? En waar moet je oppassen voor die verdraaide snipers? Mocht je bij voorbaat al overtuigd zijn van wat The Coalition gaat afleveren en heb je niet zo’n behoefte de bèta te spelen, weet dan wel dat er wat exclusieve rewards te scoren zijn, waar je als liefhebber straks bij de release misschien wel graag over zou willen beschikken.

De early access bèta loopt door tot zondag 24 april, waarna de open bèta wordt geopend voor alle Xbox Live Gold-leden tot en met 1 mei. Pak jij de kans om te ervaren wat jij vindt van de multiplayer voordat Gears of War 4 uitkomt op 11 oktober? Als je de actie al in bent gedoken, deel je ervaringen dan vooral in de comments!

Beschikbare maps in Gears of War 4 bèta getoond in video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch