Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Naval Strike Teaser Trailer

Karim Shehata 17/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer er tegenwoordig een game verschijnt, vooral in het geval van first-person shooters, krijgen we daarna meestal te maken met erg veel DLC-pakketten. Door deze trend zijn we tegenwoordig overgeleverd aan verschillende abonnementsvormen zoals de Season Pass. EA pakt dit met Battlefield net een beetje anders aan, want voor deze game is de Premium-service in leven geroepen. Hiermee krijg je alle DLC eerder en tevens krijg je tussendoor sowieso extra’s. De leden van deze service kunnen vanzelfsprekend ook eerder aan de slag met het nieuwe DLC-pakket dat binnenkort verschijnt voor de game, genaamd Battlefield 4: Naval Strike. In de Battlefield 4 Naval Strike teaser trailer maken we visueel kennis met de DLC.

Met dit DLC-pakket komen niet alleen nieuwe maps mee, maar Naval Strike geeft je ook nieuwe wapens, gadgets en voertuigen. Daarnaast brengt Naval Strike een nieuwe modus met zich mee, waardoor het dus helemaal feest wordt. De maps hebben de volgende namen gekregen: Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker en Operation Mortar. De DLC speelt zich overigens vooral af op het water, waardoor je dus veel gevechten met boten kunt verwachten. In de Battlefield 4 Naval Strike teaser trailer zie je overigens een boot flink onder vuur genomen worden.

Battlefield 4: Naval Strike brengt naast de eerdergenoemde maps ook nog vijf wapens, twee gadgets en twee voertuigen met zich mee. Als klap op de vuurpijl verschijnt er een nieuwe modus, genaamd Carrier Assault. Battlefield Premium-leden kunnen deze maand nog aan de slag met Naval Strike, terwijl gamers die niet beschikken over de Premium-service dat pas kunnen in april. Om te bewijzen dat deze DLC geen grap is, kun je hier de Battlefield 4 Naval Strike teaser trailer checken! 19 maart verschijnt overigens de volledige trailer van de Battlefield 4: Naval Strike DLC.
Battlefield 4 Naval Strike Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch