Menu Premium
Loading...

Bandai Namco belicht succes Dark Souls 3 in nieuwe trailer

Ridho Hidayat 18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dark Souls 3 heeft inmiddels veel zieltjes voor zich gewonnen en dat is Bandai Namco niet onopgemerkt gebleven. De game krijgt niet alleen lovende recensies, maar is volgens het bedrijf bovendien een groot commercieel succes. Om nog even stil te staan bij de release van deze klapper krijgen we een kersverse trailer voorgeschoteld.

In de trailer, die de titel Kingdom Fall draagt, zijn de laaiend enthousiaste kritieken te zien die de game heeft ontvangen. Het afsluitende deel van deze uitdagende action RPG-franchise wordt een meesterwerk genoemd, alsook de beste Souls-game tot op heden, en dat wil Bandai Namco graag met ons delen.

Zoals gezegd zijn niet alleen de reacties positief, maar ook de verkoopcijfers. De Amerikaanse afdeling van Bandai Namco meldt dat Dark Souls 3 haar snelst verkopende game ooit is. Verder zijn de verkopen op de eerste dag van een release nog nooit zo hoog geweest voor het bedrijf. De eerste twee Dark Souls-delen waren samen al goed voor zo’n 8,5 miljoen verkochte exemplaren en de verwachting is dat Dark Souls 3 het best verkopende deel uit de franchise wordt.

Ben jij één van die vele zieltjes die al uren lang de zon heeft geprezen? Heeft je controller al veel moeten lijden bij het spelen van deze game? Laat het ons weten in de comments!

2016_0418BandaiNamcoBelichtSuccesDarkSouls3InTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch