Menu Premium

Assassin’s Creed Chronicles: India verschijnt 12 januari

Karen Koch 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwamen er twee Assassin’s Creed-games bijna gelijktijdig uit. Dit jaar is dat niet gebeurd. Mocht je nou toch hierdoor het gevoel hebben dat er wat sluipmoordenaars in je leven ontbreken, dan hoef je maar tot januari te wachten. Dan verschijnt het volgende deel in de Assassin’s Creed Chronicles-serie, welke zich dit keer in India afspeelt!

Ubisoft maakte vandaag niet alleen bekend dat Assassin’s Creed Chronicles: India op 12 januari zou verschijnen, maar ook dat het derde deel uit deze trilogie, Assassin’s Creed Chronicles: Russia, op 9 februari beschikbaar zou zijn. Deze games zullen op hun respectievelijke releasedata digitaal verkrijgbaar zijn op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Mocht je niet aan de digital downloads willen beginnen, kan je ook wachten tot 9 februari, wanneer het laatste deel uit de trilogie verschijnt. Dan komt er namelijk ook een bundel van alle drie de games samen in de winkels te liggen voor de bovengenoemde systemen. PlayStation Vita-eigenaren stond ook een leuk nieuwtje te wachten bij deze aankondiging, want vanaf 5 april kunnen ook zij deze games aanschaffen voor hun handheld.

Assassin’s Creed Chronicles: India en Russia zijn natuurlijk de opvolgers van Assassin’s Creed Chronicles: China, welke eerder dit jaar verscheen. In elke game zal je met een andere assassin, in een ander tijdperk, in een ander land spelen. Welke van deze games heeft de setting waar jouw hartje sneller van gaat kloppen?

Bron: Ubiblog

Assassin's Creed Chronicles: India verschijnt 12 januari

Assassin’s Creed Chronicles: India verschijnt 12 januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch