Menu Premium

Amulware zoekt spelers voor de closed beta van Roche Fusion

Karim Shehata 05/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nederland behoort op het moment tot één van de landen waar veel wordt gedaan met games. Zo schieten de indie-ontwikkelaars in ons kleine landje uit de grond en met games als Awesomenauts heeft de Nederlandse game-industrie zich ook al aardig bewezen. Ontwikkelaar Amulware is ook gevestigd in Nederland en is op het moment bezig met Roche Fusion, welke we graag een over-the-top shoot-em-up noemen. De game zit in de laatste fase van de ontwikkeling, maar is nog wel op zoek naar jouw feedback. Wil jij deze game graag spelen en Amulware wat laten weten over jouw bevindingen in Roche Fusion? Dan heb ik goed nieuws voor je, want Amulware zoekt spelers voor de closed beta van Roche Fusion.

Een voorwaarde van het spelen van de closed beta is dus dat je de ontwikkelaar laat weten wat jouw bevindingen zijn in Roche Fusion en wat er nog beter kan én moet aan deze game. Ook worden er in deze closed beta nieuwe functies getoond voor de game en dus vanzelfsprekend ook getest door de gamer. Wanneer je overigens niet in de closed beta voor deze game weet te komen, hoef je niet met een triest gevoel naar je computerscherm te blijven staren. Zo kun je de open beta ook nog gewoon downloaden, zodat je dus alsnog kunt ruiken aan Roche Fusion.

De game van Amulware is dus in de laatste fase van de ontwikkeling en wij kijken in ieder geval al erg uit naar de uiteindelijke release van de game. Wanneer je Gamekings.tv al een tijdje volgt, ben je waarschijnlijk al op de hoogte van de ontwikkeling van deze game. Niet alleen hebben we in het nieuws regelmatig aandacht voor Roche Fusion, maar ook zijn we bij ontwikkelaar Amulware langs geweest voor een uitgebreid portret van de studio. Als je na het kijken van dit item helemaal warm bent gedraaid voor deze game, heb ik zoals gezegd goed nieuws voor je. Zo kun je jezelf nu dus aanmelden voor de closed beta van de game op de website van Roche Fusion. Ook is daar zoals gezegd de eerder verschenen open beta te downloaden van de game.

Amulware zoekt spelers voor de closed beta van Roche Fusion

Amulware zoekt spelers voor de closed beta van Roche Fusion

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch