Menu Premium

Activision stelt een gamers focus groep samen voor Call of Duty

Karim Shehata 15/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Call of Duty 4: Modern Warfare het shooter genre compleet op zijn kop zette, lijken Activision en haar verschillende Call of Duty ontwikkelaars, waaronder Treyarch, Infinity Ward en Sledgehammer, te willen kijken of dat in de toekomst ook mogelijk is. Waar de laatste Call of Duty, met Black Ops 2 als ondertitel, al minder verkocht dan zijn voorgangers, wil Activision nu het roer omgooien, want Activision stelt een gamers focus groep samen voor Call of Duty.

Op dit moment wordt er via Call of Duty: Elite, het platform waar onder andere alle statistieken van de Call of Duty games worden bijgehouden, gevraagd of je geïnteresseerd bent jezelf in te schrijven voor een ‘focus group’. Deze groep, waar je deel aan kan nemen door een kleine vragenlijst in te vullen, lijkt samen met de ontwikkelaars en de uitgever de toekomst voor de franchise te gaan bepalen. Hoewel dat op dit moment niet helemaal duidelijk is, lijkt dit het meest voor de hand liggend.

Nu is het onwaarschijnlijk dat wij Nederlanders, of überhaupt Europeanen hier voor gevraagd worden. Deze ‘focus group’ moet zich gaan vormen in het altijd zonnige Los Angeles. Opvallend is dat alle Call of Duty ontwikkelaars in Californië een Kamer van Koophandel nummertje hebben. Nou maar hopen dat de gamers in Los Angeles, Californië er een beetje verstand van hebben.

Op Reddit denkt men dat de vragen meer over Elite gaan dan bijvoorbeeld over de aankomende Call of Duty: Ghosts. Aangezien een game naar horen en zeggen minimaal twee jaar ontwikkeltijd nodig heeft, lijkt het ook logisch dat in ieder geval aan Ghosts niet veel meer veranderd gaat worden. Andere Reddit gebruikers denken dat het resultaat van de eerder genoemde vragenlijst op 20 of 21 mei bekend zal worden. Was 21 mei niet de grote dag dat Call of Duty: Ghosts gepresenteerd ging worden op een groot Microsoft evenement?

Activision stelt een gamers focus groep samen voor Call of Duty

Activision stelt een gamers focus groep samen voor Call of Duty

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch