Menu Premium
Loading...

Action platformen als vanouds in Mighty No. 9 Launch Trailer

Angelique Grift 21/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 begon het project Mighty No. 9 op Kickstarter, hét platform van het laatste decennium, met als doel leven in de aankomende game te blazen. Al na twee dagen was het eerste doel van de inzamelingsactie bereikt en in totaal is er zelfs 400% van dit gestelde bedrag behaald. De ontwikkelaars Comcept en Inti Creates konden hierdoor hun creativiteit loslaten op hun project, met uiteraard de hulp van de fans. Bijna drie jaar later zien we het resultaat: action platformen als vanouds in Mighty No. 9 Launch Trailer

In de trailer is duidelijk te zien dat we eens fijn traditioneel mogen gamen: vette 2D zijwaarts scrollende actie, prachtige art op de achtergrond, knallen met de tofste wapens, dikke eindbazen en niet te vergeten het verhaal van het speelbare hoofdkarakter. Alles bewijst dat Mighty No. 9 met recht de spirituele opvolger van de oude Megaman-games genoemd mag worden.

Het draait in Mighty No. 9 om Beck. Beck is de (je raadt het al) negende robot in een unit van gevechtsrobots. Helaas voor Beck worden ze allemaal aangevallen door een computervirus. Dit virus neemt zijn robotmaten en andere machines overal ter wereld over, behalve Beck. Aan deze machtige robot te nobele taak om het virus en alles wat het heeft aangetast te vernietigen en de wereld te redden.

Hoewel de game eerst op het schema stond voor 2015 wordt hij nu dan eindelijk bijna gelanceerd. Mighty No. 9 is vanaf 24 juni kneiterbreed beschikbaar; het machtige mannetje komt uit voor de PC, WiiU, Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch