Menu Premium

2K Games kondigt post-launch content Battleborn aan

Franky Mangal 16/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren maakte 2K Games bekend dat Battleborn af is en de game klaar is om verscheept te worden. Vandaag is er nog meer goed nieuws, want ook de post-launch content is uit de doeken gedaan en ontwikkelaar Gearbox heeft een aantal dingen in petto.

Direct bij lancering krijg je standaard de beschikking over 25 personages waarmee je de story mode kunt spelen. Direct na de launch komen hier nog eens vijf extra personages bij voor alle platformen, waarmee het totaal wordt opgeschroefd naar 30. Het eerste personage hierin zal Alani zijn, wiens aanvallen en vaardigheden gebaseerd zijn op haar geneeskrachten. Naast deze zullen er meer updates komen die kosteloos beschikbaar worden gesteld, zoals competitieve multiplayer modi, nieuwe maps, balance updates en community features.

Naast de kosteloze updates komen er ook vijf betaalde uitbreidingspakketten. Elk pakket bevat een nieuwe story operation, hero skins en taunts. De vijf pakketten zullen onderdeel zijn van de Battleborn Season Pass. 2K Games en Gearbox geven aan dat de ontwikkeling van de post-launch content nog niet is begonnen.

Battleborn verschijnt op 3 mei op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat zijn jouw verwachtingen van Battleborn? Laat het ons weten!

2K Games kondigt post-launch content Battleborn aan

2K Games kondigt post-launch content Battleborn aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch