Menu Premium
Loading...

Warhammer 40,000: Dawn of War III Review

21/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Skate zielsalleen de Warhammer 40,000: Dawn of War III multiplayer mode review moest doen, kon zijn RTS maatje Steven hem helaas ook niet vergezellen bij de single player review. Gelukkig heeft JJ een groot hart en is hij naast hem gaan zitten. JJ is zoals jullie weten geen doorgewinterde RTS speler, maar dat maakt helemaal niet uit, want Skate weet hem alles haarfijn uit te leggen in de Warhammer 40,000: Dawn of War III Review.

Skate en JJ nemen je mee in de gedigitaliseerde wereld van de tinnen poppetjes.

In de multiplayer mode kon Skate lekker aan de gang gaan met zijn favoriete factie: de Eldar. In de single player campaign moest hij zich ook verdiepen in de Orcs en Space Marines, want de story laat je alle perspectieven zien. Het was even wennen voor hem, maar hij kan nu met gepaste trots zeggen dat hij aan alle facties leiding kan geven. Voor het geval dat je dat niet gelooft, heeft hij genoeg van zijn eigen gameplay mee om je te laten zien dat hij kan heersen met een ijzeren vuist.

Skate neemt jou en JJ mee in de gedigitaliseerde wereld van de tinnen poppetjes. Zie hoe Skate per potje van stijl switcht en de hordes aanstuurt in de Warhammer 40,000: Dawn of War III Review.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord