Menu Premium
Loading...

The Division: Survival DLC Review

Google Plus Richard 'Skate' Simon
07/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Survival is de nieuwe uitbreiding, die met patch 1.5 meekwam voor The Division. De game is een lange tijd kapot geweest en over de Underground uitbreiding was ook niet iedereen te spreken. Krijgen we met de Survival mode een goede uitbreiding voor een game die het wel verdient? Skate en Karim hebben de uitbreiding gecheckt en de meningen van de heren zie je in deze The Division: Survival DLC Review!

In de Survival mode stort je neer met een helikopter en is het de bedoeling dat je een checkpoint haalt om opgepikt te kunnen worden. Dit doe je niet alleen vechtend tegen vijanden, maar ook tegen de kou, honger en de dorst. Daarnaast ben je ook besmet met een virus en moet je dus zo snel mogelijk naar het extractie punt, voordat je het loodje legt. In de game zijn verschillende loot boxes te vinden die ook gedeeld worden met andere spelers. Hierdoor kan het dus voorkomen dat de box al is geroofd door een andere speler.

Skate en Karim hebben een keiharde mening als het gaat om The Division. Of deze uitbreiding ervoor kan zorgen dat ze de game nog een kans geven? Heb jij de uitbreiding al gespeeld en denk jij dat dit een goede keus is geweest van Ubisoft? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
 • RomeoNovember

  Karim heeft eindelijk ruimte gemaakt op zijn ps4??

 • optimuspecs

  Karim over je vraag of Ubisoft ” juridisch onder zo een deal uit kan komen “. Waarom zou Ubisoft zijn vingers willen verbranden aan een juridische conflict met Microsoft? Dat jij zoiets voorstelt ee beetje, vind ik onbeschoft.
  Een juridisch conflict wordt dan snel een financieel conflict. Moet Ubisoft zich hier aan wagen voor een dlc? Als Ubisoft zoeits zou doen verliezen ze een credibiliteit en respect van de gaming industrie.
  Playstation heeft ook 1 en 2 jaar dlc deals afgesloten voor Desteny, moeten ze ook gaan kijken of ze uit zo een deal kunnen komen als het minder gaat met Desteny?
  Het zou net zijn alsof jij een contract tekent met Blamo om 1 jaar voor hun te werken, geld vooruitbetaald krijgt en na 2 maanden zeg, ik ga ergens anders werken.
  Daarom vond ik het antwoord van Skate ook fantastisch.
  Maar laten we zeggen dat Ubisoft wel uit de deal kon komen..Had het iets gescheeld dan? Zou jij dan wel weer interesse hebben voor de Devision en dagelijks gaan spelen? volgens jullie review niet echt. een beetje raar dat je zoiets een beetje voorstelt.

  • argumentum ad hominem

   Vingers branden. Niet verbranden.

   • optimuspecs

    Thanks man! Heb het gecorrigeerd.

  • Krijg jij een notificatie op je telefoon als er iets over Microsoft wordt gezegd of zo?

   Ik zeg niet dat ik het meer was gaan spelen als die deal er niet was geweest, ik vind het alleen niet zo handig voor een game die nodig z’n spelers terug moet halen. Daarna ga ik hardop nadenken of het überhaupt mogelijk is om daar onderuit te komen.

   Dus eh, rustaagghh.

   • BassieB

    “Krijg jij een notificatie op je telefoon als er iets over Microsoft wordt gezegd of zo?”

    Optimus heeft gewoon een special power bestowed upon him by lord Gates himself :’)

   • optimuspecs

    Nee ik krijg geen notificaties over Microsoft. En het gaat ook niet over Microsoft. Dat maak jij ervan nu!

    De vraag is of je moet willen dat een bedrijf een deal maakt voor exclusieve dlc en daarna moet proberen ” juridisch” eruit te komen puur omdat het minder zou gaan met bezoekers?

    JIJ vind het zelf onbeschoft van Ubisoft ( jouw woorden) ! Ik zeg dat ik dat van jou onbeschoft vind dat je je dat afvraagt.
    Je zegt nu dat je ” hardop nadenkt”, maar je zit gewoon voor een camera. Je zit ook al een tijdje in de gaming industrie om te weten dat contractbreuk niet kan.
    Ik ben altijd rustig, maar die jij zelf ff rustaagghh.

   • Rick James Sanchez

    Probeer je te zeggen dat je moet na denken voor je iets zegt online?

 • GekkeAr

  Heb de beta van deze game gespeeld en die vond ik echt tof.
  Ook tijdens een gratis weekend heb ik me zeker vermaakt met de game.
  Ooit ga ik deze nog wel eens even binnen hengelen.
  Ik hou gewoon van sneeuw.

 • Simon S

  Over deze game al een paar items gezien, wat mij bevreemd is dat de gamekings (Karim in 2 items) blijkbaar zich niet realiseren wat voor game het is. Het is een lootgame, niets meer niet minder. Feitelijk Diablo in een shooter jasje. Dat betekend veel repeterende zaken, dat Ubisoft er nog diversiteit in weet te brengen is echt te prijzen. Al je dit vergelijkt wat Blizzard met Diablo doet dan is de division echt een parel voor de lootgames. Ik run dagelijk Clear sky een paar keer voor de phoenix points, simpelweg zodat ik een specifiek talent op een geweldig wapen kan krijgen. Of doe ik een rondje named bosses omdat je toch daar wel aardige upgrades kan vinden… Als je niet begrijpt wat in basis deze game is dan krijg je reviews als deze, online (pc) is de game gelukkig nog erg levendig.

  • “Reviews als deze”? Geloof me, Karim en ik zijn bekend met loot shooters als deze hoor. Het repetitieve in dit soort games, het is niet voor iedereen. Wij hebben ons in de afgelopen jaren in ieder geval vol overgave in een aantal loot shooters vastgebeten. Het probleem met The Division is voor ons dat de game niet al te lang na de release onder meer te gebroken bleek en niet genoeg content met zich meebracht om er naar terug te willen blijven komen. Het is niet voor niets dat de player base in rap tempo als een kaartenhuis in elkaar zakte. Dan wordt het vele maanden later verdomd lastig om de liefde die je aan het begin had weer in jezelf terug te vinden, en die daily grind weer aan te gaan. Neemt niet weg dat ik het wel tof vind dat er nog altijd een betrekkelijk levendige community bezig is met deze titel. Dat verdient ie mijns inziens ook wel. Het is gewoon een goede, solide game. Jammer alleen dat het te lang duurde alvorens ie daadwerkelijk deed wat ie moest doen.

   • Pacino5381

    Precies wat mijn gevoel is met deze game, heb me er heel goed mee vermaakt echt weken lang. Maar te veel bugs, glitches en cheaters/hackers die de game eigenlijk gewoon verpeste. En daardoor is de game (helaas) een beetje uitgestorven onder de meeste spelers die zich in deze wereld gedropt hadden.
    Ondanks dat heb ik alle updates wel gevolgd en lijkt het me nu een goede balanced (loot)shootergame. Maar de interesse is gewoon weg gevloeid met alle nieuwe games die zijn uitgekomen daar nog eens bij.

   • argumentum ad hominem

    Nee Skate, nog platinum status behaald vannacht?

   • Simon S

    Wat ik bedoel met “reviews als deze” is dat ik al enkele keer het idee heb dat niet de juiste spijker op de kop wordt geslagen. Op zich niet erg maar soms is de stelligheid waarmee het gebracht wordt iets wat opvalt. Ik had het persoonlijk ook met de gearkings items over HDR of het item over het JBL geluidsysteem. Ik waardeer ook de inzet, het is makkelijk om vanaf de zijlijn commentaar te geven (zoals ik nu doe) maar het zou inderdaad erg flauw zijn om af te sluiten zonder opbouw.
    Wellicht is het een idee om rondom specials bijvoorbeeld (de HDR aflevering, JBL etc.) je oor te luister leggen bij de enorme community die jullie hebben. Daar zit enorme kennis, kan ook niet anders is toch doelgroep eigen. Vraag het gewoon dan komen de reacties vanzelf, dat maakt de inhoud sterker en de community meer betrokken.

   • Michel

    Haat-liefdeverhouding.

    • Thanks voor je waardevolle input. Ik zal het nu nooit meer verkeerd schrijven!

     • Michel

      Een mens is nooit uitgeleerd! Je reacties snijden nagenoeg altijd hout, dus een inhoudelijke reactie vond ik niet nodig. Het was niet neerbuigend bedoeld.

 • Real_Wappy

  The Division de game die ik bijna dagelijks speel wat is dit toch een vette game.

 • Ik speel The Division vanaf het begin (op de PC) en ik vind het een hele toffe game, alleen de Darkzone vind ik unbalanced en kun je solo niet uit de voeten. De sfeer van de game, die versterkt wordt in Survival mode, vind ik supertof en ook ga ik geregeld in de reguliere NY omgeving de straat op en struin wat rond. Daarvoor zou ik graag nieuwe single player content zien, uitbreiding op de bestaande verhaallijn of een geheel nieuwe. De engine / basis is naar mijn mening zo goed dat Ubisoft hier nog veel meer mee zou moeten kunnen doen en ik ben dan ook benieuwd naar de laatste uitbreiding. Ondertussen ga ik regelmatig met 1 of 2 maten Survival in, solo struin ik wat rond. Nog wel geprobeerd met een nieuw karakter de single player mode een replay te geven, maar mijn interesse in de originele verhaallijn is wel weg, die heeft niet echt een replay waarde en de missies zijn dan ook tergend repetitief.

 • Kid MMXV

  Ik speel alleen online op de PC en herken het verhaal van Skate over het delen van items niet. Ik ben vaak wel vrijgevig en hulpbehoevend in online games. Dan ontstaat er automatisch snel een samenwerkingsverband zonder dat ik de andere speler persoonlijk ken. Vaak ook even bescheiden hello, im dutch, where are you from? zeggen bijv.

  TotalBiscuit had in zijn review trouwens een goed punt. The Divison Survival is een van de beste en gepolijste survival games van dit moment. Day-Z achtige games zijn nog steeds populair op de PC; maar geen enkele game is zo gepolijst als deze.

 • BassieB

  Op release gekregen, gelukkig niet gekocht. Niet mijn cup o tea. Tijd is belangrijker dan skill in deze game, stop er genoeg tijd in en je bent de beste. Gear>skill.

  • Dat ben ik niet met je eens. Je moet inderdaad niet under-geared de Dark Zone in voor extraction, omdat je het dan gewoon niet redt tegen de AI. Het is juist de mix van tijd nemen, mapkennis (waar kan wat liggen en waar kom je welke AI tegen) en op tijd de sprong maken voor extraction.

   • BassieB

    Goed er van uitgaande dat jij dezelfde mapkennis etc. als de tegenstander hebt wint 1 op 1 de persoon met de beste gear. Eigenlijk elke mmo samengevat, MMO-like games require zero skill.

    • Ja, wow, de grap is dat je in Survival mode exact met dezelfde gear begint, iedereen ieder potje opnieuw! Het is vanaf het begin level playing field. En deze mode is dus geen MMO, want deze DLC mode maximeert op 24 spelers, dus van een MMO kun je niet spreken. Volgens mij heb je niet helemaal door hoe deze modus werkt en haal je verkeerde argumenten aan.

 • Rachid Groeizaam

  Karim vind dat beetje aansteld met 30 eerder spele op xbox ps4 heeft dat ook met andre games

 • Lunalicrichard

  Denken jullie dat er een deel 2 gaat komen van The Division ??? En is er hoop voor een deel 2 ?
  Ik bedoel in de zin van dat die beter gaat worden dan deel 1 ….

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord