Menu Premium
Loading...

Styx: Shards of Darkness Review

14/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Shelly hebben hun innerlijke schaduw strijder gevonden en zijn met de stealth game Styx: Shards of Darkness aan de slag gegaan. Met de goblin Styx slopen zij rond om enemies te bespringen, doden en te verbergen. Ben je benieuwd of ze ongezien door de levels heen kwamen? Check het in de Styx: Shards of Darkness Review!

In 2014 bracht Cyanide Studios de stealth game Styx: Master of Shadows uit. Drie jaar later is het tijd voor het vervolg, waarin de goblin Styx een grotere mond heeft gekregen. Helemaal tegen jou, tenminste als het je niet lukt om in leven te blijven.

Vliegende controllers door Styx: Shards of Darkness

Skate kan stealth games wel waarderen, maar Shelly heeft er een schijthekel aan. Die hekel wordt intense haat, als je met een pittige kater van de instant classic EscoBar Weinig, onopgemerkt moet blijven. Door een gezonde dosis frustratie van doodgaan en bijdehante opmerkingen van goblin Styx, zijn de controllers meerdere malen door de kamer gevlogen. Skate wist zich wat beter te beheersen en besloop de vijanden met de discipline van een meesterdief.

Styx: Shards of Darkness is vanaf 14 maart verkrijgbaar op de PC, PlayStation en Xbox One. Ben jij benieuwd naar de mening van Skate en Shelly? Check dan de review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch