Menu Premium
Loading...

Horizon Zero Dawn Review

27/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan, de Horizon Zero Dawn Hands-on en Review. Neerlands trots, Hollands Glorie, product van eigen vertrouwde bodem. En zoiets behandelen we dan niet in een lullig itempje van 20 minuten. Dan pakken we bij Gamekings uit. Met een uur durend, pakkend en soms emotioneel relaas over deze langverwachte game van de Amsterdamse studio Guerrilla. Met maar liefst drie reviewers en twee locaties.

Allereerst trokken we naar de studio van Guerrilla zelf, aan de Amsterdamse grachten, waar David en JJ met de game aan de slag mochten. En in plaats van een zwik sfeerbeeldjes en een conclusie aan het eind, nemen we jullie mee in de ervaring van het voor het eerst spelen van een nieuwe game. Hoe voelt zoiets, waar letten we op en verandert onze emotie en mening gedurende zo’n speelsessie, uur voor uur. En er is iets met een broodje…

Daarna verplaatsen we onszelf naar de studio waar JJ en Jelle, na het spelen van de volledige game, hun mening ventileren. Gaan de twee mee in de enorme hoos aan hoge cijfers voor Horizon Zero Dawn of zien ze dingen anders? Zijn ze verblind door nationalisme of durven zo ook objectief te kijken. Have fun met de review van Horizon Zero Dawn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch