Menu Premium
Loading...

PlayerUnknown’s Battleground Special

18/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brendan Greene, beter bekend als PlayerUnknown, is een lead designer die in het verleden verantwoordelijk was voor de Arma 2 mod DayZ: Battle Royale en H1Z1: King of the Hill. Zijn nieuwste kindje Battlegrounds, dat hij in samenwerking met ontwikkelstudio Bluehole Inc. uit de grond stampt, is sinds kort in de Steam Early Access te vinden, tot grote vreugde van vele duizenden gamers. Deze Battle Royale game, waarin je met maximaal 100 spelers op een eiland gedropt wordt en zo lang mogelijk moet zien te overleven, is in de eerste weken namelijk ongekend populair gebleken.

Battle Royales zijn niet de mooiste games

Wat zorgt er toch voor dat games als DayZ, H1Z1 en nu dus Battlegrounds zo gretig aftrek vinden bij een groot publiek? Het zijn immers niet de mooiste games, worden nog regelmatig geteisterd door bugs, plus ze lijken vaak eeuwig in Early Access te vertoeven zonder een harde release date te krijgen. JJ en Skate proberen antwoorden te vinden op deze vragen.

Het mysterie ontrafelen

Gaan beide heren het ‘mysterie’ (voor zover daar ├╝berhaupt nog sprake van is) van de Battle Royale game weten te ontrafelen? En is Battlegrounds een game waar zij zich wellicht ook in kunnen verliezen? Je ziet het in de PlayerUnknown’s Battlegounds Special!

Ga jij hard op een game als deze, of vind je het helemaal niks? Laat het vooral weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch