Menu Premium
Loading...

Northgard Early Access

09/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de rubriek Early Acces verkennen Skate en Steven de wereld van Northgard. Een Indie-game die met hun Early Acces Steam op zijn kop zetten door Triple A titels als For Honor en Sniper Elite in inkomsten te verslaan. De RTS in Viking-land moet dus wel een dingetje zijn. Steven en Skate roepen hun innerlijke warrior op en gaan in deze Early Acces Northgard bekijken.

Northgard is een productie van Indie developer Shiro Games, die eerder verantwoordelijk waren voor Evoland en Evoland 2. Als dat je niks zegt, no worries, dat deed beide heren ook niet. Maar deze kruising tussen Clash of Clans, Age of Empires en Warcraft speelt verrassend leuk.

Aan de slag met de Skirmish mode van Northgard

In de Early Access konden de twee aan de slag met de Skirmish-mode en hun Viking legers dus eens flink hun gang te laten gaan. Het is bouwen, exploren en battelen in een fraai ogende wereld. Niks nieuws onder de zon en dus draait alles om de uitwerking. Hebben we hier te maken met een potentiële hit op de PC of zijn de verwachtingen te hooggespannen? Je ziet het in onze Early Access!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch