Menu Premium
Loading...

Night in the Woods Review

11/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly en Emiel vielen deze week echt vol met de neus in de roomboter, want naast The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kwam ook nog eens de veelbelovende Indie-game Night in the Woods uit. En alleen voor die game wilden ze wel even Hyrule verlaten. Wat ze ervan vonden zie je in de Night in the Woods Review!

Net als vele indiegames, is Night in the Woods begonnen als een kickstarter project. In 2013 wist ontwikkelaar Infinite Fall al na 26 uur het doel van $50.000 binnen weten te halen en heeft uiteindelijk 400% van het oorspronkelijke doel weten te strikken bij de vele supporters.

Night in the Woods te vergelijken met South Park?

Night in the Woods is een nogal aparte game, die er op het eerste gezicht heel erg cute uitziet met een poes en een krokodil in de hoofdrol, maar behoorlijk diep is qua gameplay en ook nog eens flink maatschappijkritisch is. Niet voor niets dat Emiel het spel vergelijkt met het befaamde South Park.

Nu is zo’n vergelijking leuk en aardig en het levert een hoop aandacht op. Maar, het zorgt ook voor een hoop extra druk. Want hoe funny en on point zijn het verhaal en de dialogen? Is het leuk om te spelen en hoe goed komen de bizarre karakters tot leven? Je ziet het in de Night in the Woods Review.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch