Menu Premium
Loading...

NieR: Automata Review

14/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Steven worden verwend met het hectische NieR: Automata! Na de talloze Japanse instant classics die de afgelopen maanden zijn uitgekomen, wordt er nog een dikke schep bovenop gedaan. Deze met actie gevulde roleplaying game heeft iets los gemaakt in de mannen. Ze kunnen niet wachten om jou te vertellen over hoe ze met hun androids de vijandige machines alle hoeken van de kamer hebben laten zien. Je checkt het in de NieR: Automata Review.

Skate en Steven zijn helemaal content met Nioh en wachten nog op Persona 5 en de laatste Dark Souls 3 DLC. De twee maken nu echter het post-apocalyptische landschap van NieR: Automata onveilig. Van 3rd person, top-down view, side scrolling tot shmup combat. Het gevarieerde NieR: Automata heeft het allemaal en weet in elke situatie heerlijk over the top te gaan. Met guns, zwaarden, robots en androids zijn Skate en Steven overdonderd door Japanse rariteiten, hypnotiserende muziek en epische boss battles.

Ultieme samenwerking van Square Enix en PlatinumGames

Hij is al een paar weken uit in Japan, maar sinds 7 maart is NieR: Automata ook in Nederland speelbaar. Dit is wat je krijgt als de makers van Final Fantasy en Bayonetta hun krachten bundelen. Een epileptische aanval-opwekkende game waarin je kunt levellen, looten en zelfs hacken. Combineer dit met een verfijnd hack ’n slash vechtsysteem, verpakt in een sfeervolle wereld, waarin de camera je naar elke hoek van het scherm trekt. Square Enix wilde graag een vervolg op de spin-off van Drakengard maken en heeft een helpende hand aan PlatinumGames gevraagd. Skate en Steven zijn erover uit: Ze hebben er een pareltje van gemaakt.

Je zou zeggen dat Skate en Steven geen enthousiasme meer over hebben na alle releases uit Japan. Niks is echter minder waar. Dus pak je camera, maak een peace-teken met je vingers, roep Konnichiwa en laat je door reisgidsen Skate en Steven rondleiden door het met actie gevulde landschap in de NieR: Automata Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord