Menu Premium
Loading...

Waar komt de fascinatie voor de Narco cultuur vandaan?

19/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die Escobar Weinig onlangs heeft gezien, weet dat we bij Gamekings van de Narco lifestyle houden. Films, series, games, muziek, boeken, we vreten het. Maar vanwaar die voorliefde? Het zijn niet bepaald lieve mensjes. Ze moorden, ze verkrachten, hoeren en snoeren en trekken zich van geen wet wat aan. In deze special gaan we op zoek naar het antwoord op die vraag.

Narco cultuur

Jelle, Boris en JJ leggen uit wat hen in de Narco cultuur aantrekt. En eenieder heeft daarvoor zijn eigen beweegredenen. Zo houdt Jelle van de foute kledingstijl, het ongegeneerde machismo en de broeierige landen. Hij reisde onlangs zelfs naar Colombia af om in Medellin op zoek te gaan naar de erfenis van één van de grootste coke-boeren ooit, Pablo Escobar. En daar is beeld van…

Boris houdt vooral van de films en series, Van de spijkerharde gangsters die alles doen wat eigenlijk niet mag. En JJ blijkt deels te zijn afgestudeerd op de Cubaanse drugsmaffia. Drie mensen dus die op geheel eigen wijze hun fascinatie voor de Narco cultuur kunnen verklaren in deze special.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord